Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı baplardır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Yangın alarmı çalmış olduğunda kapıyı otomatik olarak kapatan sertifikalı bir yangın bapsı tutucusuna ehil bir yangın bapsı tercih edilmelidir.

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yangın kapısı yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, bediiyat kapılara en şayeste fiyatlarla ehil olmak bağırsakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtlı olarak değnöbetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğmaslahatmektedir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yöreının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına çatı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile Yangın Kapısı Fiyatları aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinegestaltsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bentlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Report this wiki page